SEO-optimeret website

Har du brug for et website, som samtidig skal være optimeret til søgemaskinerne?
Så kan du vælge at bygge det hele selv, men hvis du ikke har tiden, lysten eller evnerne, kan du trygt lægge opgaven hos mig.

Jeg bygger gerne siden for dig og er også leveringsdygtig i tekster.

WordPress hjemmeside

Sitet bliver bygget i WordPress, som er et af verdens mest benyttede systemer til hjemmesider.

Selv hvis du ikke er teknisk anlagt, er det meget let at opdatere din webside i WordPress. Du får naturligvis stadig en grundig introduktion til, hvordan du gør, når sitet står færdigt og bliver overleveret.

Sporing og sikkerhed er med fra start

Et website er ikke specielt anvendeligt, hvis man ikke er sikker på, at der er nogen, der besøger det. Slet ikke, hvis man ikke ved, hvordan de bruger det.

Derfor sætter jeg altid sporing op på dit website som en del af grundpakken. Det samme med opsætning af backup og ekstra sikkerhed mod hackere, så du ikke har noget at frygte.

Grundpakke og tilvalg

Jeg har udformet en grundpakke, som er til dig, hvis du blot har brug for et simpelt website.  Altså et website, der indeholder tekst, billeder og helt basale funktioner som en kontaktformular og lignende. Her leverer du selv tekst og billeder, og så sørger jeg for resten.

Har du brug for ekstra er der selvfølgelig også mulighed for det.

I begge tilfælde starter vi med et møde – muligvis over telefonen – om dine ønsker og tanker. Herefter får du tilsendt et tilbud på opgaven.

Efter indgået aftale udarbejder jeg et udkast til websitet, som bliver sendt til godkendelse hos dig. På den måde er du sikker på, at du får et site, som du er tilfreds med.

Herefter bygger jeg sitet og udfører de resterende dele af arbejdet, før du til slut får sitet til endelig godkendelse, og det bliver offentliggjort

Mulige tilvalg

Dét du lige mangler
Fra 100,-
  • Domæne og webhotel: Jeg køber gerne domæne og webhotel på dine vegne. Prisen for disse lægges oveni tilbuddet uden ekstra omkostninger.
  • Fotos: Alt efter dit behov er der mulighed for genrefotos (stockfotos) eller at en fotograf sættes på opgaven.
  • SEO-optimerede tekster: Skal du findes på bestemte søgeord, er det meget vigtigt, at dine tekster er skrevet optimalt. Du kan derfor bestille SEO-optimerede tekster til dit website.
  • Abonnement på vedligeholdelse: Du får altid en instruks til hvordan du vedligeholder dit site med grundpakken, men hvis du ikke ønsker at gøre dette selv, kan du købe en serviceaftale.
  • Ekstra sider: Hvis du skal bruge mere end 8 sider på dit website, kan du tilkøbe disse.
  • Brugertest: Få testet dit website på dine brugere, så du ved, at det hele spiller som det skal.

    Kontakt mig for komme i gang med dit website - eller for blot at høre mere