SEO-konsulent: Få rådgivning til at nå dine online mål

Med mere end 200 mulige SEO-knapper at trykke på, kan det være uoverskueligt at styre sit website frem til toppen af søgeresultaterne.

Hvis du og dit firma hyrer en SEO-konsulent, kan I få retning og rådgivning på jeres optimeringsarbejde. Med solide analyser og konkrete planer for jeres arbejde, bliver I ledt sikkert mod toppen af søgeresultaterne på de søgeord, der er mest relevant for jeres virksomhed.

Hvad kan en SEO-konsulent gøre for dig?

Vælger du at bruge mig som konsulent for dit optimeringsarbejde, kan du få en lang række rapporter og planer for dit SEO-arbejde, som I eller jeg løbende kan optimere dit website efter.

Teknisk analyse af dit website

En teknisk analyse kan blotlægge svagheder, alarmerende fejl og oversete muligheder. Ved at lave denne analyse, som ender ud i en rapport,  finder og prioriterer jeg de vigtigste indsatsområder, der kan bringe dit site videre mod toppen. 

Søgeordsanalyse
Du har ganske sikkert nogle søgeord, du gerne vil findes på, men er der overhovedet nogen, der søger på det?

Ved at få lavet en grundig søgeordsanalyse, får du de ord og emner, som bliver søgt på, og som er relevante for din webside og forretning.

Så ved du. hvad dine sider skal optimeres mod.

Konkurrentanalyse
Hvad skal der til, før du overhaler dine konkurrenter på dine udvalgte søgeord? Og har de fundet nogle indbringende ord, som du ikke selv har tænkt på? Det finder du lettest ud af, hvis du laver en konkurrentanalyse.
Optimering til lokale søgninger (local search)
Har du en restaurant, en butik eller en anden lokalt forankret virksomhed, som gerne vil findes af potentielle kunder, når de er tæt på dig? Så er det en god idé at optimere særligt mod de lokale søgninger. Med en SEO-konsulent i ryggen, får du den rette strategi til at vinde de lokale kunder.
Undervisning i SEO
SEO-arbejdet er ikke løst, blot fordi du hyrer en konsulent. Tiltagene skal også implementeres rent praktisk og opretholdes fremadrettet. Derfor tilbyder jeg også at undervise dig og dine medarbejdere i, hvordan I selv optimerer jeres side i det løbende arbejde. Altså hvordan indholdsproducenterne skriver de bedste tekster, hvordan teknikerne sikrer den bedste performance og andre vigtige teknikker. Er arbejdsbyrden alligevel for stor, er der dog også hjælp at hente. Læs mere her: Lad mig gøre dit hårde SEO-arbejde
Og hvad du lige har brug for til at nå dine mål
Ethvert SEO-forløb er tilrettelagt efter den enkelte kunde. Nogle har allerede styr på de basale optimeringer, men har brug for hjælp til at komme op i det næste gear, mens andre først skal have fundamentet på plads. Jeg hjælper gerne med den del, du sidder og mangler for at komme videre.

Hvor lang tid varer et SEO-forløb?

SEO er en løbende proces og ikke overstået efter den periode, hvor I har hyret mig ind. Når planerne fra det indledende forløb er klaret, tager vi derfor en snak om, hvordan I vil fortsætte.

Muligvis ønsker I, at jeg er løbende tilknyttet, så I konstant bliver opdateret på, hvilke nye tiltag, der vil være bedst for jer, og hvordan udviklingen er for jeres site.

Eller måske føler I jer sikre nok til at fortsætte arbejdet alene, og så kan vi ses på et senere tidspunkt, når I igen vil have et indspark til at rykke mod toppen.

Kontakt mig for et uforpligtende møde

Har du brug for hjælp til at optimere din side, så send dine info via formularen nedenfor. Herefter kontakter jeg dig snarest muligt, så vi kan finde ud af, hvilket forløb, der passer bedst til jer.

    Book et uforpligtende møde