Om Carsten Østergaard

Jeg er SEO-specialist med uddannelse og erfaring som webdesigner og webjournalist.  Dermed stiller jeg op med de retter evner, når du har brug for at få flere kunder via søgemaskinerne eller at få designet og bygget et website. 

Når vi indgår i et samarbejde, bomber jeg dig ikke ned med højtravende buzz-words – i hvert fald ikke uden at forklare dem på almindeligt dansk. Det er vigtigt for mig at holde processerne og arbejdet så transparent som muligt, så du er med på, hvad jeg egentlig foretager mig for at hjælpe dig. 

Til gengæld har jeg selv styr på, hvad de vigtigste emner indenfor søgemaskineoptimering er, og derfor kan jeg hjælpe dig med at blive set og besøgt i Google og Bing.

Solid SEO-erfaring

Jeg har erfaring med søgemaskineoptimering til mange forskellige målgrupper, brancher og formål.

Gennem min stilling som senior specialist hos et af landets førende performance marketing bureauer, har jeg arbejdet med SEO-strategier, -analyser og praktisk optimering . Dette både for nogle af landets største virksomheder, men også for helt små spillere, som har skullet vinde deres del af markedet.

Tekstforfatter og webdesigner

I 8 år var jeg ansat som webdesigner og webjournalist hos Danmarks Radio, hvor jeg i en række forskellige stillinger og redaktioner har arbejdet med webdesign og digital kommunikation samt journalistik. 

Det har givet et godt mix af teknik og indholdsformidling, som er grundstenene i SEO. Og gør samtidig, at du trygt kan overlade dine webtekster til mine hænder.

Holder til i Hornslet

Jeg arbejder fra min hjemmeadresse i Hornslet, som ligger cirka 20 kilometer nord for Aarhus.

Bilen holder klar til at køre på kundebesøg, og hvis du har brug for min hjælp som SEO-konsulent eller andet, arbejder jeg gerne fra din virksomheds kontor, hvis dette er mest praktisk.

Kontakt

Carsten Østergaard SEO & WEB
Engvej 8

8543 Hornslet

Tlf.: 6015 0955
Mail: Kontakt@Carsten-Oestergaard.dk
CVR: 39 200 449

LinkedIn: www.linkedin.com/in/carsten-østergaard

Hyr mig som SEO-konsulent

Få analyser og viden til at nå dine online mål

Mangler du et website?

Så bygger jeg det gerne for dig – og ordner alt fra køb af domæne til at skrive dit optimerede indhold

    Kontakt Carsten Østergaard